Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (3.00 secunde)
Doamna Walkowicz a subliniat distantele uriase dintre stele, afirmand: - Desi marele public raporteaza OZN-uri, astronomii nu vad niciodata nave spatiale extraterestre.
De exemplu nu aveam stele, lumini, siluete. Pe scurt, nu vedeam nimic. CGI a continuat sa ma dirijeze, iar dialogurile [dintre noi] descriau straniile maimutareli ale unui OZN.
Sa nu uitam, Universul vizibil de pe cer are sute de miliarde de galaxii, iar in fiecare dintre ele sunt sute de miliarde de stele.
Urna de culoare albastra are un cerc format din stele galbene, ce reprezinta drapelul Uniunii Europene. Pe toata durata zilei de 25 mai, Google actualizeaza informatiile specifice celui mai important scrutin din Europa.
Calatoria rapida intre stele este incredibil de dificila (sau chiar imposibila). Asa ca ideea cu omuletii gri, care piloteaza farfuriile zburatoare in spatiul nostru aerian e nerealista.
Controlul gravitatiei si controlul localizarii ne-ar da posibilitatea de a calatori la stele fara a traversa spatiul intermediar. Ne-ar da noi forme de energie si noi modalitati de modelare a lumii noastre, precum si multe alte lucruri uimitoare.
Boylan a remarcat, de asemenea, ca aceste declaratii ale unei persoane din Vatican, facute la televiziunea nationala italiana, reprezinta, din punct de vedere tehnic, prima declaratie a unui reprezentant tacit al guvernului unei Mari Puteri, ca intalnirile cu vizitatorii din stele sunt reale, ca ele se petrec si merita un studiu serios, chiar daca 'a vorbit in nume personal.
Ne propunem dezvoltarea mai multor componente ale turismului in zona sudului litoralului: turismul balnear, cel clasic, cultural, sportiv. Litoral de sapte stele:
"Noi stele pentru Europa, noi perspective pentru fiecare". Aderarea celor doua tari a fost marcata simbolic printr-o harta uriasa de turta dulce, la care au fost "alipite" Romania si Bulgaria.
Basescu a comparat Uniunea Europeana cu un restaurant de cinci stele, un club select, in care fiecare consuma atat cat poate plati.
Unul dintre cele mai hazlii momente este, dar nu cel mai grav, acela cand ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, care nu a stiut, in fata unor elevi, cate stele sunt pe steagul Europei, scuzandu-se apoi ca nu a fost corect informat de catre consilierii sai.
De asemenea, seful statului a semnat decretele de inaintare la gradul de viceamiral cu trei stele, in retragere, pentru contraamiralii in retragere Petru Anghel, Constantin Iordache si Ilie Stefan, toti din Ministerul Apararii.
In ceea ce-l priveste, Stanca sta linistit, mai ales ca inca se afla sub efectul sarbatorilor petrecute in Mexic, la Cancun (hotel de 5 stele, all inclusive, 2000 de euro afacerea):
Complexul Cocor are 4 stele si este amplasat in centrul statiunii Olimp, fiind foarte usor de gasit deoarece accesul se face chiar din drumul principal al statiunii.
Potrivit lui Virgil Cirstea, societatea nu se poate plange ca n-are active sau ca nu va avea activitate, in conditiile in care, pe langa Hotelul Mamaia, mai detine inca o vila de patru stele, actiuni la Telegondola (53%, iar restul apartin Primariei Constanta) si actiuni (45%) in statiunea Lunca - unde exista o capacitate de cazare de 100 de locuri.
Si ca povestea sa fie si mai amuzanta, marca Gabi Stan, viceprimarul declara ca suspecteaza mancarea de la hotelul Novotel, de patru stele, din Bucuresti.
Cei 24 de fantastici ai lui Zlotea isi odihnesc vigilenta nu oriunde, ci la 5 stele, in conditii de lux, totul pe banii statului.
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd.
"Deasupra-ti cerul se inalta Si de pe el privesc in jos, Sute de stele ce-l admira Pe bravul om prietenos".
Ludovic Orban a discutat cu reprezentantii presei, spunand ca nu stie ce va anunta presedintele Traian Basescu pentru ca "nu este ghicitor in stele".
google-analytics.com